15.07.2009, 10:31:12
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 10.07.2007
Locație: Brasov
|
|
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
duhul mandriei s-ar putea sa te mute si pe tine la alte confesiuni, pe baza asa-ziselor lui argumente scripturale.
|
[SIZE=3]Ionut, nu duhul mandriei i-a mutat pe unii la alte confesiuni. Noi trebuie sa fim interesati de relatia noastra cu Dumnezeu, nu cu o confesiune. Referitor la apartenenta la o confesiune sau alta, ma consider un om liber. Faptul ca figurez in registrele bisericii adventiste, nu inseamna nimic pentru mine. O data, dupa o discutie cu sotia, chiar mi-am pregatit o cerere prin care solicitam stergerea mea din registrul comuinitatii. Pe mine ma intereseaza sa fiu scris in Cartea Vietii. Apartenenta la o confesiune sau alta nu are nici o valoare in drumul meu spre mantuire. [/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE]
[SIZE=3]Ne complicam vietuirea crestina cu fel si fel de partizanate. Putem ramane fiecare acolo unde suntem (daca credem de cuviinta). Important este sa facem voia Domnului.[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE]
[SIZE=3] “Ti s-a aratat, omule, ce este bine , si ce alta cere Domnul de la tine, decat sa faci dreptate, sa iubesti mila si sa umbli smerit cu Dumnezeul tau?” (Mica 6:8) [/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE]
[SIZE=3] “Dreptatea, mila si credinciosia; pe acestea trebuia sa le faceti.” (spune Domnul Iisus Hristos in Matei 23:23)[/SIZE]
Daca facem voia Domnului, asa cum o cere in Cuvantul Sau, vom fi mantuiti, idiferent de confesiunea din care facem parte. La judecata nu vei fi intrebat daca ai fost ortodox sau protestant.
|