Citat:
În prealabil postat de jeny
bunii mei frati pe acest topic se vorbeste despre cum trebuie sa fie un crestin autentic...citesc si ce gasesc aici?? raspunsuri taioase. repeziri si nerabdare...dar iertare sa-mi fie DRAGII MEI UNDE ESTE IUBIREA?? UNDE ESTE IERTAREA??
|
Draga Jeny,
Daca ne consideri pe toti rai, taiosi si repeziti, de ce ne numesti "bunii tai frati"?
Si legat de faputl ca "nimeni nu cere nimic nimanui aici decat iubire...", crede-ma ca eu nu cer nimic pe acest forum, nici macar iubire. Ma bucur ca sunt langa ceilalti, ma strecor si eu in discutie, mai il iau de mana pe cate unul cand cred eu ca greseste si-i spun cum vad eu situatia, mai ma ia si pe mine cineva de mana si-mi spune cand de bine, cand de rau, dar nu caut iubire, ci adevar. Fiindca noua ne trebuie cunoasterea Adevarului ca sa putem apoi ajunge la Iubire.
Sa fim mai atenti la bolile care macina crestinismul: iubirismul care conduce la tolerarea pacatelor, indiferenta care conduce la nejudecarea situatiei celuilalt spre indreptare, cuvintele dulci care ascund adevaruri amare. Sa invatam sa fim noi, 100% noi, nu sa fim falsi iubitori, falsi smeriti, falsi ingaduitori, falsi buni...
Elena