View Single Post
Vechi 15.07.2009, 12:54:36
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
As vrea sa-i citesc si eu poeziile, unde le gasesc?
Unde am crescut eu nu s-a gasit hartie igienica cred ca mai bine de 1 an, foloseam hartie de listing dupa ce in prealabil o separam de indigo! Nu se gasea detergent, ne facea bunica la tara sapun de casa, il primeam prin colet postal si il dadeam pe razatoare. aveam norma la ras sapun, in fiecare zi cate un calup mediu.
eu ma bucur ca am prins astfel de vremuri, asa invata omul sa aprecieze ce are in viata, si sa nu se mai planga de ce n-are!
Da, si eu am prins vremurile astea, am tremurat de frig, m-am spalat cu apa rece, am stat la coada la lapte, am asteptat autobuzul ras-plin, am mancat tacamuri de pui, gulii si salam de soia si am dus dorul branzei. Si mai ales, am trait un sistem am minciunii si al fatarniciei.

Si la fel ma gandesc ca este bine pentru mine ca acum pot aprecia binecuvantarile lui Dumnezeu', si pe cele materiale, mai bine, ca nu-mi lipseste nimic esential, si ca sunt libera in vorba si in gandire. Slava si multumire Domnului!