View Single Post
Vechi 15.07.2009, 14:03:31
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Ce m-a amuzat chestia cu pamblicile colorate in cap ! ! ! Suna si putin ridicol, pai, presupui ca nu doresti decat iubire sufleteasca, dar te impopotonezi ca pentru cucerire. Cum adica ?, trebuie sa fii constient de ce vrei si ce intentionezi cu adevarat, altfel riscam sa dam vina pe celalalt...vesnicul rival, celalalt.
Ei bine, eu nu mi-am pus pamblici colorate in cap si nici nu m-am machiat, pentru manastire nici nu este nevoie chiar, insa, daca este sa fie ispita, este, poti sa ai si 5 batice in cap. Eu, chiar eram indiferenta, ma imbracam mereu ca de doliu, aveam o privire sobra, in general nu ma hlizesc ca la teatru...dar, tot m-a pandit nemiloasa, hidoasa si perfida simtire " dragastoasa ", sa-i spunem asa. Ulterior, chiar daca am suferit, m-am gandit ca este posibil sa o fi facut din orgoliu, din nestiinta si neastampar, si nu din iubire, caci iubirea inseamna foarte multe lucruri la un loc...mult mai multe decat ne inchipuim .
Uf !, Se spune panglica sau pamblica ?...chiar nu stiu, am pronuntat dupa o obisnuinta in auz.

Last edited by ory; 15.07.2009 at 17:22:16.
Reply With Quote