View Single Post
Vechi 15.07.2009, 16:19:37
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit pt. ionela77

Doamne ajuta !
Poate cu intentie sau doar din intimplare ai introdus un asemenea subiect pe topic. Mai este unul despre sfintii inchisorilor pe forum.Dupa parerea mea este ceva serios. Nu trebuie sa fi adeptul unui partid ,sa o faci dintr-un interes cultural general,din curiozitate sau ...din intimplare ca sa ai o asemenea preocupare sau interes..Subiectul este f. important pt. ca este vorba ,in primul rind,despre eroii adevarati ai neamului iar in al doilea rind de acei eroi care si-au ridicat jertfa pt. neam pina la scaunul lui D.zeu devenind sfinti.
Daca imi permiti sa-ti fac o recomandare : ai vazut un film despre o femeie adulta ,ce ar fi sa vezi cum au trait ,vietuit in temnite si sacrificat tineri romani,adolescenti sau chiar mai mici,patrunsi de dragostea de tara si neam si care nici in fata mortii nu au ...TRADAT !
Daca accepti,cu multa dragoste iti mai recomand(pe linga celelaltele bine recomandate)
- Virgil Maxim : Imn pt. crucea purtata
- Dumitru Bordeianu: Amintiri din mlastina disperarii
- cartile parintelui Dimitrie Bejan,oricare dintre ele
- Viata parintelui Marcu, de la sf. Min. Sihastria(imi scapa autorul)
mai sunt carti exceptionale si despre femei si despre Fortul 13 de la Jilava si despre elevii si studentii martiri anticomunisti.Este un material f. bogat despre martiri,despre marturisitori ,cuviosi si sfinti cu care neamul romanesc si-a platit vama inaintea lui D.zeu pt. eternitate.
Nu am dorit sa te deranjez cu propunerea mea...pt. o asemenea situatie ,iarta-ma

Last edited by zaharia_2009; 15.07.2009 at 16:23:34.
Reply With Quote