View Single Post
Vechi 15.07.2009, 16:24:16
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de Maximus Vezi mesajul
Va salut pe toti si ma bucur ca am gasit un loc unde se discuta atat de mult despre alte subiecte decat cele lumesti trecatoare!Sper ca toti cautatorii Adevarului sa fie sinceri pt. ca Dumnezeu sa-i poata calauzi spre lumina.
De mai bine de 12 ani cred am avut si eu ocazia sa discut cu adventisti si sincer am ramas f. imperesionat la inceput de credinta lor.Mai apoi dupa multi ani printr-o intamplare i-am reintalnit (o familie) si am reluat discutiile despre credinta.As vrea sa va spun ca de multi ani caut aceasta "carare a Imparatiei Cerurlior" si am avut multe incercari in credinta mea.Adevarul prezentat de "ei" in lumina Bibliei mi s-a parut de cele mai multe ori usor de inteles, simplu, prezentat ca pt. un om de rand, astfel ca orice om sa inteleaga adevarurile simple ale credintei crestine.Am cautat mereu contrargumente in scrierile Sf.Parinti, in diverse carti, DAR am ajuns la concluzia ca cel putin 90% din ce spun este imbatabil de adevarat si am avut taria sa recunosc mie insumi ca ceea ce credeam pana atunci era..gresit si mai ales NEconform cu Scriptura.Am sa revin cu detalii dar cel mai important punct mi s-a parut, desigur Sabatul si Legea Lui Dumnezeu.Daca are cineva argumente care efectiv pot sta in picioare il rog sa le enumere logic si sunt gata sa-l ascult!! Am citit destule pagini de pe acest forum si altele si totusi...:) Va multumesc!

Ne rogi sa enumaram LOGIC, niste argumente. Tocmai aici este greseala sectarilor, ca incearca doar logic, si nu duhovnicesc, sa inteleaga Sf Scriptura. Vorba parintelui Rafail Noica: "Ortodoxia nu convinge, ci seduce". numai bine si Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".