View Single Post
Vechi 15.07.2009, 20:37:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Mulțumire ție Doamne !

Din adâncul meu mă bucur, Dumnezeule Preasfinte, / Că-auzi glasul gurii mele, rugăciunea mea fierbinte / Că apleci a Ta ureche înspre mine, dimineața ; / Eu Te voi chema, Stăpâne, cu iubire, toată viața ! / Lanțul morții mă-ncinsese, flăcări mă ardeau în iad, / Și durerii, și-ntristării, pradă-n veci eram să cad, / Daq în noaptea mea, chemat-am numele lui Dumnezeu : / "Doamne, rogu-Te fierbinte, scapă și sufletul meu ! " / Milostiv și drept e Domnul-Dumnezeul nostru mare ; / Și nemărginită este a Lui sfântă îndurare ! / El păzește totdeauna pe cei slabi, fără de vină, / Și - al meu suflet, izbăvire a primit și Lui se-nchină ! / Suflete al meu, te-ntoarnă la odihna ta, căci bine / Fără margini săvârșit-a Milostivul, pentru tine ! / El m-a izbăvit din moarte ; mi-a oprit din gene plânsul / Și picioarele-n cădere, mi-a oprit pe veci tot Dânsul ! / Drept aceea, cu dreptate și nespuse bucurii, / Voi umbla-nainte-Ți, Doamne , în pământul celor vii !