View Single Post
Vechi 16.07.2009, 14:09:20
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maximus Vezi mesajul
Constat cu tristete ca desi am postat punctual anumite versete nu mi se raspunde decat generalizat.Citatele mele au fost majoritatea din Noul Testament si totusi au fost in totalitate ignorate sau necitite.Astept inca punctual macar un reply la argumentele mele.Multumesc tuturor!
Doamne-ajuta!
Uite frate ce ai scris ca nu intelegi: Iata doar cateva exemple din Sf.Scriptura care pun la grea incercare explicatiile doctrinare despre Duminica.

De ce frate nu citesti ce ti-am scris? Cum vrei sa intelegi o "doctrina" daca nu stii cheia in care se citeste. Orice lege se intelege in litera si in spiritul ei. Fratia ta vrei sa o intelegi numai in litera ei. Si ai obtinut rezultatele pe care le-ai obtinut. Te vei contrazice la nesfarsit cu fiecare dintre noi privind semantica si semnificatiile unui text. Daca ai fi receptat ce ti-am scris cu litere mari, ai fi citit macar despre Sfintii Constatin si Elena

http://www.crestinortodox.ro/vietile...antin-si-elena

[SIZE=5]si ai fi vazut au trait dupa ce au fost scrise cartile care alcatuiesc Noul Testament. Cum vrei sa gasesti in Noul Testament referire la Duminica, ca zi inchinata Domnului, in aceste conditii????!!![/SIZE]

Fiecare dintre noi cunoaste in masura in care este dispus sa fie deschis la nou si in masura in care Dumnezeu ii da intelepciunea sa discearna intre bine si rau. Eu te invit pe vapor sa traversam oceanul, fratia ta vrei sa-l treci inot. Cum vrei.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."