Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 16.07.2009, 16:53:42
Anca-Miha
Guest

Implicit

Fani, sa nu uitam ca exista deosebiri intre popoarele germanice si cele latine. Si asta e lasat asa de la Dumnezeu. Deci nu avem ce critica in acest sens.

Fiecare om are o masca; cred ca cei din lumea vestica "civilizata" poarta masca cu mare succes. In fapt ei stiu pana unde isi pot permite sa intinda coarda: cu cei, cu care nu-si permit sa intinda coarda, se poarta frumos, si sunt f amabili; cu ceilalti, isi arata adevarata fata. Chiar am auzit in campania electorala spunandu-se: ca ei trebuie sa poarte acea masca, pentru a putea fi ei insisi. Altfel cum iti explici, ca desi se declara impotriva oricarei forme de discriminare rasiala, partidul cu cea mai mare, sau aproape cea mai mare sustinere este cel extremist de dreapta, ajuns chiar si in guvern?!?

Spunand acestea, sa-i lasam pe romani sa fie romani, caci inca mai au sinceritate si naturalete si sa-i intelegem daca trag la ai lor; comparativ cu celealte popoare sofisticate, bogate si cu o fina educatie de acasa, dar cu dese manifestari de rautate, desi nu au cunoscut raul in forma lui cea mai barbara, comunismul.

Oameni simpli de la tara, care vin sa lucreze pe aici au reusit sa cucereasca prin felul lor de a fi aceste inimi impietrite, in ceea ce-i priveste pe straini; si vizitandu-i acasa in conditiile lor precare (WC in curte, etc) vesticii au fost impresionati de caldura romanilor cu care au fost tratati. Acesti oameni simpli si onesti sunt cei mai buni ambasadori ai Romaniei.