Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 16.07.2009, 17:36:15
ellenap ellenap is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.07.2009
Implicit buna ziua

nu stiu prea bine cum sa incep.........pentru prima data am intrat aici si-mi place ca am ocazia de a afla diverse pareri in legatura cu credinta in dumnezeu...... spun credinta nu religie.Din punctul meu de vedere tot ce e bun pentru noi si semenii nostri si in tot locul unde se vorbeste de credinta,mai putin conteaza religia. Nu am citit coranul si nici biblia nu am studiat-o,doar am citit,e mare diferenta,dar cred ca tot despre credinta in puterea absoluta este vb. Cineva spunea despre barbatul musulman ca daca divorteaza de sotie,aceasta din urma isi pierde copiii,.e groaznic,intradevar....... Dar cum ramane cu noi ortodocsii,mame care isi abandoneaza singure copiii,ii arunca chiar la gunoi,ii vand,ii ucid lla nastere,ii silesc sa cerseasca,sa fure,sa insele si cate alte grozavii iar barbatii in multe cazuri nu-si recunosc proprii lor copii,nicidecum sa mai participe la cresterea si educatia lor? Pentru aceasta trebuie un judecator care sa-i oblige la plata unei sume mizere.........cel putin barbatii musulmani isi iubesc copiii iar daca mamele mor de dorul copiilor si lupta din rasputeri spre ai castiga,oare ce sacrificiu poate fi mai desavarsit! e foarte dureros sa cersesti un tata sau sa stii ca 'legea' l-a obligat sa te recunoasca....acela va ramane vesnic un strain....si......oare .......cum sa-l cinstesti??? si totusi il cinstesti,indiferent ce religie ai avea!!!!