Citat:
În prealabil postat de iulyaan
Va rog sa-l lasati in pace pe andrei.sa traiasca el in democratia lui perfecta.nu trebuie sa-i luam visele.nu fiti rai.atat mai are fratiorul nostru
|
Multumesc de urarile de bine in societatea de cea mai mare clasa si libertate de alegere a mizeriei de lucrurile fine si barbatesti. Stati linistiti ca o sa ma gindesc la societatea "perfecta" :)) pe care o coaceti bazata pe nationalismul vostru shovin in timp ce voi pescui la Atlantic gindindu-ma la voi si voi face scufundari la adincime cu delfinii si surf. Plec imediat dupa Liturghia de Duminica cind ma impartasesc.
Mare este Domnul!
Va doresc mult spor la schimbarea democratiei in ceva mai bun, ca doar aveti solutii multe dupa cum povestea Sergiu...am stat de curind vre-o doua luni in Romania si se vedeau deja primele semne, "rindunelele", si asta nu o spun eu ci mi s-a explicat de catre Adam Michnik, polonez, care a fost omul din spatele lui Lech Walessa, mai bine zis principalul ideolog si teoretician al miscarii Solidarnosti si cu care am avut placerea de a sta de vorba.