View Single Post
Vechi 17.07.2009, 00:28:33
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Domnul a pretins si pretinde ca evreii se roaga la idoli-statui si la icoane. El aminteste cei doi ingeri care au fost ornament peste capacul lazii in care au fostpastrate Tablele Celor 10 Porunci,si care au fost facute din ordinul lui Dumnezeu.Adevarul este ca acele statuiete facute din aur erau de fapt 2 lei si nu ingeri si nu roscove.Evreii nu sau rugat la acei lei si nu au avut si nu au icoane.
Cat despre Biblie,in discutie fiecare poate sa aduca parerea sa si cine nu crede la fel, sa il convinga ca greseste. Eu pretind ca in VT tradus, nu conteaza in ce limba,nu este identic cu cel original scris in ebraica.Intrebati fiecare teolog crestin si el va afirma asta.
Despre Codul biblic,parerea mea este ca e apa de ploaie. Am deschis aci la Judaism un subiect despre Kabala.Cine a scris despre Codul biblic a facut asta numai sa i se dea atentie. Am cautat date la Universitatea Ebraica despre Prof. Elihau Rips care se pretinde ca a descoperit un cod secret ascuns in VT si nu am gasit nimic.Mai mult ca probabil ca tot codul este inca o "ratza jurnalista" cum se cheama la noi. Am gasit scris in legatura cu "codul" ca " La 4 noiembrie 1995, a venit cumplita adeverire: un glonț în spate, tras lui Yitzak Rabin, de către un om care se credea investit cu o misiune divină. Aceasta era o crimă codificată în Biblie acum peste 2000 de ani. "
SI ASTA ESTE ABSOLUT NEADEVARAT DEOARECE CRIMINALUL A UCIS DIN CAUZA CU NU A FOST DE ACORD CU POLITICA LUI RABIN.

Nu fiti asa usor de tras de nas ca la Internet minciunile si excrocheriile sunt o intreaga industrie care se fac si cineva castiga din ele intotdeauna.
Faptul ca spui ca e vorba de doi lei, nu schimba cu nimic ceea ce stim, caci pentru noi esti sursa neautorizata. Noi ne luam dupa ce scrie la noi in biblie; in VT si in NT. Pentru noi sunt carti sfinte si nu suporta comentarii.

Doar am auzit de codul biblic, dar e greu de citit fara a sti evreieste, caci se foloseste mult scrierea ebraica.

Totusi nu inteleg cum se impaca interesul tau pentru VT cu afirmatia ca nu esti religios? Eu credeam ca toti, care apartin poporului ales cred in Dumnezeu. Are o logica ce spun aici? De fapt in cine cred evreii?
Reply With Quote