View Single Post
Vechi 26.01.2007, 09:18:31
djdragonalb djdragonalb is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.01.2007
Implicit

Draga Jeny:
Nu m-ai obosit cu nimic.Oricum, de m-ai fi obosit, asta ar fi fost din putina mea rabdare. Oricui ii este de folos sa afle ceva, chiar si ceva ce stia, pt ca exista sansa sa-i fi scapat ceva. Am vrut doar sa aflu parerea ta personala, sa-i provoc si pe altii la discutie si sa invat si eu cate ceva.

Cineva spunea,la un moment dat, ca nu poti vedea la o persoana un defect sau o greseala daca nu o ai si tu /ai patit-o.
Cat despre atragerea atentiei cuiva, trebuie sa o faci cat mai diplomatic(pt a nu-l face sa sufere ppe celalalt). Omul e o fiinta f sensibila si, totusi e destul de rezistent(plus ca ce nu te omoara te intareste). Eu cred ca nu trebuie sa astepti ca cineva sa-si ceara iertare, sa te porti cu el ca si cu o floare(ceva f drag), sa-i spui adevarul direct-unit cu rugaciunea(care ar trebui sa fie din inima), DAR, (asa cum spunea duhovnicul meu) , sa-i dai si solutia iesirii din problema(pt a nu cadea in deznadejde) , dandu-i(in primul rand)sfatul de a se ruga. Asta-i parerea mea si sper sa fie de folos!
Reply With Quote