View Single Post
Vechi 17.07.2009, 10:20:34
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

"Hot. Nr. 3326/1997: Ia act despre relatările în legătură cu activitățile prozelitiste desfășurate de „Caravana Evangheliștilor” din S. U. A. și de adepții grupării „Noul Testament”. (in SUA activitatzi prozelite? adica in SUA se incerca racolarea de adeptzi? adica evanghelishtii se racolaul intre ei? sau pucioshii traditzionalishti cautau americani?) Se iau măsurile canonice concrete împotriva activității grupării sectare „Noul Ierusalim”. (rezulta ca de ceea ce se intampla in SUA se ia masuri draconice in Romania? poi ce era Noul Ierusalim condusa de americani? ce erau spioni, incercau americanii prin ei sa ne faca evanghelishti? poi nu se vede dupa portul celor din Noul Ierusalim ca sunt traditzionalishti romani cum era dinainte de 1919?) Se va interveni la Ministerul Culturii în legătură cu retrocedarea (cum adica retrocedarea? despre ce biserica e vorba? poi ce au luat cei de la Pucioasa ceva de la cineva? tot ce au sunt daruri ale celor din manastire shi daruri ale celor care s-au facut sanatoshi prin mila lui Dumnezeu, despre ce retrocedare e vorba? ce sunt pucioshii comunishti care au luat pamantul sau bisericile sau sunt ei imperialishti catolici sau grecocatolici? au avut ei legaturi cu comunishtii? retrocedare de la ei? ce ciudatzenie shi ce gogoashe o mai fi shi asta?) bisericii din incinta Complexului muzeal și cu organizarea activității culturale cu caracter religios de către mișcarea sectară „Noul Ierusalim” (deci cenzura culturala la sugestia Patriarhiei? sau fusese a patriarhiei ceva biserica? shi o cereau inapoi? cine i-a deposedat de ea? pucioshii?) , precum și la Ministerul de Interne sesizând portul ilegal de uniformă monahală a viețuitorilor de la „Noul Ierusalim” (parare/invinovatzire la MI ca sa-i judece tribunalul militar? poi BOR sprijina linshajul? sprijinea Patriarhia shi avea relatzii cu cei din MI? poi tribunalul militar shi politzia se ocupa de uniforma shi hainele preotzeshti? dar scrie haine monahale, poi nu ei shi le-au cusut? poi le-a furat de la cineva? le-a imbracat fara permis pucioshii? nu fusesera unshi de BOR? brusc devenisera infractori?) , urmând ca Patriarhia Română să sprijine aceste intervenții (deci Patriarhia facea interventzii de linshaj la puterile statului? facea abuz prin serviciile de securitate? prin relatziile cu MI?).

Hot. Nr. 5334/1997: S-a anulat actul fundațional al Așezământului „Noul Ierusalim”, prin demersul și deplasarea directă la Glodeni – Pucioasa de către Chiriarhul locului, I. P. S. Arhiepiscop Vasile al Târgoviștei însoțit de P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul. (actul se anuleaza in absentza analizei? intai se fac demersurile abuzive de mai sus caci Hotararea asta e ulterioara shi abea apoi analiza canonica? se analizeaza canonic Hristos venit in Duhul? pucioshii? cei ce au suferit teroarea shi inchisorile shi toate relele? cine sa se analizeze canonic?) Să se intensifice acțiunea misionar- pastorală pentru înlăturarea influenței negative (influentza negativa a pucioshilor in SUA? sau asupra BOR unde actele de prozelitism sunt in SUA? Doamne Pazeshte, shi care sunt probele acestei influentze? care sunt roadele? postul? ascultarea? credintza? vietzuirea de manastire? primirea lui Hristos in Duhul? proorocia? dreapta vietzuire? care sunt influentzele negative? prozelitismul din SUA? a sectelor de acolo intre ele?) pe care o exercită gruparea „Noul Ierusalim” (fatza de cine shi unde exercita influentze? in beciurile securitatzii? prin rabdarea pumnilor shi palmelor shi picioarelor shi in azilele de nebuni a medicamentelor spre ucidere, spre indobitocire shi somnul shocurilor electrice spre transformare in leguma? cerand astfel fara cuvinte ca sa-i elibereze din pushcarie pe credincioshii lui Dumnezeu? pe nevinovatzi? alea sunt influentzele rele? caci au rabdat toate relele vechiului regim pana astazi caci lupi-shi schimba parul dar naravul ba? la securishti ma refer, la gLhulpi imbracatzi in piei de oaie). Să se ia măsuri canonice împotriva preoților și monahilor, care simpatizează și au legături cu gruparea „Noul Ierusalim”. ( masuri, sa se ia masuri? ca altfel ce se intampla? dosare shi apare in massmedia? sau sunt datzi afara preotzii? sunt alungatzi monahii? ce se intampla? nu ai voie sa simpatizezi cu Dumnezeu? doar cu CIE shi CMB shi Bilderberg e bine sa simpatizezi?) Să informeze pe Chiriarhii eparhiilor, despre preoții acestora care au legătură cu gruparea aceasta (deci preotzii sa devina securishti? sa devina lucratori la securitate? sa devina informatori? cat de jos au ajuns slujitorii Domnului? ca sa li se ceara urmarirea spionilor evanghelishti din SUA? poi ei au ridicat sfanta Cetate a Noului Ierusalim? evanghelishtii?). Să se comunice anularea actului fundațional de către P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul, prin mijloace mass-media (sa se dea la massmedia comedia asta umana? nu zice bine Domnul cand zice ca vine peste noi Vai shi Vai shi inca un Vai?) . Studierea posibilității desemnării unei comisii la nivelul Sinodului Mitropolitan care să studieze fenomenul din punct de vedere canonic" (ca abea la final sa se studieze Canonic mishcarea? poi asha ceva nici in filmele cu Stan shi Bran nu s-a vazut... am ajuns de rasul universului cosmic... shi iata ca mi-e rushine ca ma numesc creshtin, mi-e rushine ca sunt din BOR, mi-e rushine ca sunt mirean din BOR cu astfel de lucraturi ascunse... vai noua sfinte Parinte ca rau ne-am facut shi te-am facut de rushine... Iarta-ne ca Tu eshti milostiv shi toate le iertzi shi shterge de pe obrazul nostru aceasta mizerie prin sincera pocaintza shi nu prin ascunderea prafului sub cobor)

imi pare rau de atatzia preotzi curatzi shi smeritzi, de atatzia inaltzi sfintzi ierarhi plini de Har, de oameni credincioshi pe care i-am cercetat shi vazut shi gasit in BOR plini de smerenie shi fapte bune, de atatzia sfintzi parintzi, dar fiecare va da socoteala pentru faptele sale dar ce se va intampla cand vom sta in fatza sf Ilie? caci se apropie Sarbatoarea lui? ce vom face? cum vom sta in fatza Dreptului Judecator shi in fatza celor 24 de batrani? voi va datzi seama ce groaznic shi dureros s-a procedat, ce mocirla caram totzi in spate?

shi imi spunetzi mie ca nu este Hristos venit in Duhul ca sa ne curetze de putoare? ca nu pe El sa-L cred? zicetzi ca eu sunt eretic shi ca pucioshii fac demersuri abuzive ca sa inchida site-urile murdare?

eu iata, ma rog sa-L ierte Domnul pe Patriarhul Teoctist shi pe totzi foshtii securishti shi foshtii tortzionari strecuratzi in randurile preotzimii, ma rog sa ne ierte Dumnezeu pe totzi cei pacatoshi care am greshit, ca iata shi eu am greshit scotzand in evidentza aceste fapte, aici shi acum, deci cadem shi cad cu fatza la pamant shi cer mila la Dumnezeu ca sa nu ne lepede Hristos... Sfanta Treime cu totzi sfintzii Sai.

vai noua, dar sa nu deznadajduiasca nimeni caci am un preot fost securist care s-a indreptat shi este plin de Har, deci se poate...

Last edited by vsovi; 17.07.2009 at 11:28:06.