View Single Post
Vechi 17.07.2009, 11:35:25
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maximus Vezi mesajul
Oameni buni, sunteti incredibili! Da, eu cred in inviere si cred ca va veni momentul cand se va spune "Moarte unde iti este boldul?" DAR acel moment este inca in viitor, sfintii isi asteapta INCA cununa nemuririi, la fel si ca ap. Pavel. Eu nu vad NICI o legatura intre ramasitele pamantesti ale sfintilor si inchinarea.Acestea pot parea pentru unii sa zicem bine conservate, dar acesta NU este un miracol.Sunt multe explicatii pentru aceasta conservare (conditii climaterice) dar credinta in Hristos nu tine de dovezi "materiale", tine de ..credinta!
Cu adevarat mare ratacire e asta! Uitati-va fratilor la poze, duceti-va la moaste si vedeti-le, nu mai vorbi din izvorul necunostintei. Tehnici de conservare, conditii climaterice? Incredibil - rusii au lucrat la Lenin cu cele mai avansate tehnici dar tot putrezeste, in timp ce sunt multe moaste care au rezistat la incendii, in mod minunat!

Dar mi se pare ca cu cei necredinciosi, si in acest caz, cu osardie se indeplineste cuvantul:
"Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti"
Reply With Quote