alexandra28: chestia cu lege de stat nu o cred, sa dea bani saracilor. nu am vazut-o pe nicaieri. eu ma bazez f. mult pe ceea ce vad iar in tari musulmane am fost o groaza. Sunt f. multi saraci pe acolo, daca era lege de stat nu cred ca ar mai fi existat saraci intr-o tara musulmana.
Legat de aceia care indrasnesc sa se converteasca cred ca nu le usor ... pentru ca vad aici in romania ce se intampla in familiile in care "copilul" ajuns la o varsta de 20- 22 de ani vrea sa se converteasca la islam, prietena de care iti ziceam ca a venit cu un musulman necredicios sau nepracticant la mine in ca ... a trecut la islam ... nu mi s-a parut normal deloc ca sa fie data afara din casa pe tema asta. Pana la urma toti avem dreptul sa gandim, si sa luam decizii. Deci chestia cu reactzia parintilor, oamenilor din jur, mi se pare normala si este normal, atata timp cat tu crezi cu convingere ca religia ta e buna .. si vezi copilul tau cum pleaca de la ea ? Normal te intrebi "Doamne cu ce-am gresit ?"
Mai eu am vre-o 3 categorii de prieteni ... (pe partea religioasa) ... am prieteni intr-o comunitate islamica, in una de teologi si niste prieteni evrei :D
Sincer ce-i din comunitatea islamica ...mi-au zis ca aici in Romania, la mocheea din Bucuresti, se convertesc cel putin 2 oameni pe saptamana la islam. Va dati seama ce inseamna asta ? avand in vedere ca vorbim de ROMANIA ???
Iarasi ma uitam la tv.... si ziceau ca in america la fiecare ora trece 1 om la islam...
Defapt sa fiu sincer cu voi, asta e motiv-ul pentru care m-am apucat sa citesc Coran-ul, sa inteleg de ce trec atatia la islam.
Eu unu tot la parerea mea raman : Religia = Controlul maselor :D
|