View Single Post
Vechi 18.07.2009, 02:11:00
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Maria, am gresit inca o data, Domnul sa fie laudat! Cand iti faci user nou pe forum ti se seteaza data nasterii implicit 1980. Asta daca nu ti-o modifici, din cauza grabei de a termina cu inregistrarea si de posta cat mai repede. Asa mi-am explicat eu de ce majoritatea avea varsta de 29 de ani, printre care si eu. Oricum, cred ca daca toata lumea si-ar fi pus data de nastere adevarata media varstei ar fi fost muuult mai ridicata. Eu, o sa o modific dupa ce termin de scris postul asta. De fapt, am 23 de ani (de aceea eram atat de catranit ca nu imi vad generatia online) si mi-am pus nickul de Mosu din cauza fenomenului de ma Maglavit. Si, da, si Doroftei a avut un cuvant.
E ok ce zici, am scris o pagina incercand sa demontez un punct de vedere pe care nu il aveai, dar cred ca ti-ai dat seama ca asta e din cauza ca sunt inversunat impotriva astrologiei. Stiu cum functioneaza, am vazut micile curse de a atrage "clientii" si cand vad cum un credul se rataceste, asta ma doare. Daca vad un om orbit, chiar si fericit in orbirea lui, tot nu ma pot abtine sa nu ii spun unde cred ca greseste. Chiar daca asta ar fi impotriva comportamentului crestin, Sf. Petru ne spune sa ne ferim de certuri si vorbe goale, avem si pilda de la Iisus cu orbul care calauzeste pe celalalt orb, si pilda cu parul din ochiul nostru.
Reply With Quote