Citat:
În prealabil postat de windorin
Pentru cei ce doresc mai multe detalii despre [COLOR=darkred]Manastirea Valea[/COLOR], chiar m'am bucurat de curand, de un articol despre aceasta. Nici nu stiam ca exista aceasta manastire, care, cu toate ca este atat de veche si minunata, putini o cunosc.
Este vrednica de a fi pusa langa celelalte manastiri din judetele Arges si Valcea.
|
Mie mi se pare acest site interesant .Il urmaresc zilnic nu numai pt. forum. Sunt interesante filmuletele si arhiva de film,articolele,etc.Chiar despre Min.Valea a avut un filmulet suficient de mic ca sa incite(daca ai sa cauti in arhiva il gasesti).Eu cunosc minastirea si pe parintele Daniel(staretul).Sunt in total 3.Nu este o minastire precum sunt lavrele,nu are un rulaj turistic ca si acestea dar este un monumant istoric ,intr-un loc deosebit de pitoresc, o minastire veche la inceput de drum pt. transformare .Bucurestiul nu este departe iar daca este sa veniti pina acolo atunci puteti sa va planificati si altele interesante in drum. Va doresc sa aveti gindul cel bun si sa calatoriti cu folos !