Mai frate Mihailt, te rog sa ma ierti daca mesajul meu a dat cumva impresia ca as avea pretenita ca stiu mai bine decat altii anumite lucruri. De asemenea nu am avut nici o secunda intentia de a "calca" peste conceptia ta sau de a o impune pe a mea. Din contra. Accept cu placere orice argumente impotriva parerii mele, poate gresesc (sunt foarte dispusa sa accept daca este asa). Eu nu am facut decat sa continui sa explorez mental o idee nascuta pe acest topic, nu am vrut sa ofensez pe nimeni, si m-am straduit sa ma exprim cat mai politicos.
Cred insa ca si tu, la randul tau, daca primesti din partea celorlalti autori (nu neaparat a mea) argumente solide impotriva punctului tau de vedere, ar trebui sa fii dispus sa renunti la el, adica sa poti accepta ca este gresit, daca intr-adevar cineva iti demonstreaza asta fara putinta de tagada. Uneori oamenilor le e greu sa renunte la ideea lor, chiar daca e gresita, pentru ca e a lor - sper sa nu fie sicazul tau. Daca nu accepti din start ca poti gresi in opinii, atunci nu exista dialog si acest intreg forum nu isi are rostul. Eu una sunt prima care sa accept ca pot gresi si te rog, cu prietenie, sa imi arati daca am gresit.