124.Cutremur de proporții la Pucioasa:Troika celor “trei fii unși” s-a făcut țăndări!
124. Cutremur de proporții la Pucioasa: Troika celor “trei fii unși” s-a făcut țăndări!
(Partea I)
De o lună de zile n-a mai apărut pe internet “Cuvântul lui Dumnezeu”. Ce să fie, ce să fie, de a amuțit logoreica Mihaela de la Pucioasa?
Ei bine, liderii pucioși Mihaela și Nicușor tac mâlc pentru că între timp au primit o lovitură mortală: unul dintre “cei trei fii unși”, preoții pucioși care constituiau “șfânta troikă” de la Pucioasa, a dat bir cu fugiții. N-a mai putut suporta minciuna, arbitrariul, dictatura schizofrenică a liderilor pucioși Mihaela și Nicușor, și a dezertat fugind definitiv din “raiul” de la Pucioasa. După plecarea celor trei artiști-cheie (cei doi Zidari și prietenul lor Sandu Dan, zis Tataie), aceasta este cea mai mare fractură în scheletul osteoporotic al sectei pucioase.
Este vorba de Iliuță Bunea, “primus inter pares”, cel care ar fi trebuit să-i coordoneze pe ceilalți doi preoți co-slujitori (Spiridon Șerban și Nicolae Nedelcu), nu numai în virtutea statutului lui de băștinaș și proprietar al pământurilor, ci și ținând cont de vârstă. Cu toate acestea, mezinul (Nicușor Nedelcu) a fost promovat în mod abuziv de către Mihaela ca fiind cel mai ales dintre cei trei, (pentru că era alesul inimii ei), iar Iliuță a devenit cu timpul un anonim.
Cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa este indisolubil legată de taina preoției celei noi, “după rânduiala lui Melchisedec”, care se întâlnește numai la Pucioasa, la “cei trei preoți unși” în chip nevăzut, necunoscut, și care formează împreună “troița” cea vie și nepieritoare:
“ Va ieși această carte, căci vrednic este Mielul lui Dumnezeu să ia această carte și să-i desfacă pecețile ei și să se vadă începutul cel nou, cel de atunci și cel de acum, căci am făcut început nou, început tainic, după rânduiala lui Melchisedec, și am așezat în această grădină troiță vie, ca să se aducă întreită jertfă vie și curată, precum Eu curat sunt. “ (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 22 iulie 1992)
Preoția cea nouă de la Pucioasa o va desființa pe cea anterioară, folosită în mod curent în Biserica Ortodoxă de aproape 2000 de ani încoace, care este stricată și care a întinat locașurile sfinte ale bisericilor. Preoții ortodocși ai bisericii tradiționale sunt niște vampiri care sug sângele bisericii:
“ Un picuț și voi sfărâma sceptrul acestei preoții care s-a stricat și Mi-a întinat locașurile Mele sfinte și vasele Mele sfinte și care au murdărit obrazul bisericii Mele. Se apropie preoția cea nouă după rânduiala lui Melchisedec, adică după chemara cerească, adică în dar de la Dumenzeu, iar cei ce stau azi și sug sângele bisericii Mele și a viei Mele, aceia singuri se vor da la o parte când vor vedea darurile cerești peste cei aleși ai Domnului.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 11 august 1992)
Cum se va mai aduce de acum întreita jertfă vie și curată dacă, după fuga lui Iliuță, au mai rămas doar doi preoți pucioși la “mănăstire”? Mister!
Proorociile pucioșilor spuneau (mințeau!... căci până la urmă iată că n-a fost așa) că “troika” celor “trei fii unși” de la Pucioasa va fi binecuvântată și invincibilă, și nimeni nu o va putea destrăma sau distruge:
“ Binecuvântată să fie troița cea vie și lucrătoare de jertfă vie și sfântă și curată, și binecuvântați să fie cei trei fii unși care formează această troiță lucrătoare de înviere din morți. Binecuvântată să fie troița celor trei inimi vii care lucrează întreită putere în numele puterilor cerești. Nimeni să nu se încumete să se atingă de această troiță ca s-o fărâme sau s-o despartă, căci unul ca acela se va sfărâma de ea și va fi dat de lângă ea. Nimeni să nu se teamă de cei ce se încearcă să se lupte cu Dumnezeu, căci cu această piatră am ridicat biserica cea vie și am biruit cu ea porțile iadului, iar prin lucrarea cea vie a celor trei fii lucrători întru troiță vie de jertfă vie și cerească, voi scoate din moarte făptura Mea. Amin.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 22 iulie 1992)
Proorociile pretindeau că “troița” va fi nebiruită, fiind ea însăși un simbol al crucii lui Hristos, care este nebiruită:
“ Această așezare este lucrată de cer și nimeni din cei ce sunt pământ nu o poate birui pe ea, căci aceasta este simbolul crucii, căreia i se rostesc cuvintele: în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Fiecare din cei trei fii lucrează în numele acestei puteri, iar toți trei laolaltă sunt semnul numelui crucii Fiului lui Dumnezeu, semnul care va să se arate înaintea venirii Domnului ei.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 22 iulie 1992)
Cai “trei fii unși” (Ilie, Spiridon și Nicolae) sunt îndemnați să fie nemiloși și necruțători ca niște pui de lei, ca niște descendenți ai seminției lui Iuda, căci sunt așazați în mare și înfricoșătoare taină:
“ Iară și iară vă spun: nu vă fie milă de lupi, nu vă fie teamă de lupi, căci voi aveți putere de leu și de pui de leu, și această putere va face dreptate peste făptura Mea. Voi sunteți cei din sămânța lui Iuda și a lui Iosif, dar din voi se va ridica tot neamul acesta, de la început și până la plinirea neamului acesta. Umiliți-vă și plecați-vă inimile la cuvântul Duhului Sfânt, căci mare și înfricoșătoare este taina în care sunteți așezați. Umiliți-vă și nu vă lăsați robi nici unui duh străin, căci duhul cel străin de Dumnezeu a ajuns la sfârșitul său.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 22 iulie 1992)
Alte proorocii spuneau că Iliuță este un începător de preoție nouă în cetatea Pucioasei, continuator în lucrarea “trâmbiței” Verginica, și că el va fi mereu “cel mai mare” dintre cei trei egali, care nici măcar n-au fost de la început cu el, ci s-au alăturat după aceea. Ungerea lui nu este făcută prin hirotonie văzută, de către un episcop ortodox, ci este nevăzută, “cerească”:
“ Am ridicat din cetatea aceasta trâmbiță lucrătoare... Am mai ridicat din această cetate și un fiu care iată, l-am pus cu ungere cerească și el va fi mare peste vremea care vine, căci este fiu al legământului cel nou...” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 8 iulie 1991)
Se proorocește apoi (altă minciună!) că Iliuță va fi cu numele lui alături de slava liderilor pucioși până la sfârșit:
“ Iliuță, tu să fii cu numele Meu și cu numele tău până la slava Mea peste această moștenire cerească. Tu ești moștenitorul acestei familii și prin tine va fi mântuită toată casa ta dacă ea Mă va urma. Amin, amin, amin.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 8 iulie 1991)
Șfânta Virginia pretinde că Iliuță e născut “din duhul ei” și din locul unde a răsărit ea (com. Maluri, jud. Dâmbovița), începător de preoție nouă și de adevărată înviere (de unde rezultă că lucrarea preoțească a Bisericii Ortodoxe în cei aproape 2000 de ani anteriori lui Iliuță a fost o lucrare mincinoasă):
“ Iliuță, copil născut din duhul meu și din locul de unde am răsărit eu! Fii mare cu mine, fiindcă tu ești începător de duh de înviere adevărată, și această înviere va lucra și se va răspândi, dar fii înțelept, căci ca tine nu trebuie să fie nimeni mai atent, fiindcă lucrezi cu viața lui Dumnezeu pe mână, cu viața cea de la Dumnezeu. Iisus Hristos este viața ta, și tu fii înțelept, ca să știi cum trebuie să fie cel împărțitor de viață vie, de înviere vie. Fii iscusit, fii începătură vie de viață cerească. (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 15 septembrie 1991)
|