View Single Post
Vechi 18.07.2009, 19:43:54
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Primul lucru pe care as vrea sa vi-l spun este sa mergeti la un homeopat bun. Si la un psiholog, dar mai important este un homeopat in aceasta situatie.

Acum am sa va ami dau un citat dintr-o carte care mie imi place nespus de mult, Micul Print, o carte gingasa pentru copii, dar cu sfaturi deosebit de bune pentru viata:

Dacă aș ordona unui general să zboare din floare în floare precum un fluture sau să scrie o tragedie sau să se schimbe în pasăre marină și generalul nu ar executa ordinul primit, cine, dintre noi doi, ar fi de vină?
Dumneavoastră ați fi, zise micul prinț hotărît.
Exact. Trebuie să ceri de la fiecare ceea ce poate da, reluă regele. Autoritatea se bazează în primul rînd pe rațiune. Dacă ordoni poporului tău să meargă să se arunce în mare, va face revoluție. Eu am dreptul să cer ascultare pentru că ordinele mele sunt rezonabile.

Inteleg ca sunteti o femeie activa si realizata si v-ati dori un barbat pe masura, dar pe acesta il aveti... putin probabil ca va va ajunge vreodata pentru ca nu e firea lui asta, dar nici nu-l puteti lasa asa cum e. Daca puteti, ganditi-va la o munca in care sa fie nevoie de oameni molcomi, calmi... sau sa se gandeasca el la ceva ce i-ar face totusi placere, pentru care sa merite (in capul lui) sa se implice. Chiar daca nu e o slujba bine platita, daca il atrage e ceva... el cam e un om bolnav (psihic sau chiar fizic, sunt boli care dau o mare oboseala, lentoare, trebuie vazut).
Reply With Quote