Subiect: Budismul
View Single Post
Vechi 19.07.2009, 12:37:18
mozarttt mozarttt is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.07.2009
Implicit hello

dar io vad p-aci o groaza de fanatici...problema e,DE CE???io sunt crestin-ortodox fratilor,dar asa mai mult pe hartie.si-n fond,care-i faza de oamenii reneaga yoga???io personal nu fac yoga,dar stiu oameni care mediteaza spiritual si sun niste oameni buni,chiar extrem de buni.io vreau sa mi se raspunda la o-ntrebare...si aceasta e adresata celor cu adevarat crestini...de ce IISUS a spus ca toate minunile pe care le-a facut el,le putem face si noi?eu sunt de parere ca cu totii daca meditam spiritual(Asta lasand la o parte orice religie)putem ajunge la niste vibratii incat sa facem ce a facut iisus.altfel,nu vad explicatia...de ce IISUS pe care voi crestinii iubiti a spus ca toate minunile pe care le-a facut el le putem face si noi,BA MAI MULT.scrie-n biblie pentru numele lui dumnezeu,sunt tare curios cati dintre crestini au incercat sa faca aceleasi minuni pe care le-a savarsit DOMNUL IISUS.de fapt,cam toti crestinii se cred mai prejos decat IISUS,de ce?...cand chiar EL spune clar,pentru tot romanul si crestinul de pretutindeni:ca tot ce a facut EL putem face si noi.si sfantul petru a facut minuni,si si sfantul andrei...chiar si sfantul buddha a facut a mers pe apa...chiar si KRISHNA se pare ca a fost nascut dintr-o mama pura exact asa cum s-a nascut iisus hristos.eu cred ca toti suntem sfinti in interior,important este sa gasim acea sursa nelimitata de iubire pe care o avem inauntrul nostru prin meditatii spirituale si asa mai departe.nu am meditat niciodata spiritual dar stiu oameni care o fac zilnic si sunt niste oameni pe care poti conta ORI-CAND:)e cazul sa evoluam,vom depasi 2012 in curand:)e cazul sa evoluam si tehnologic de o mie de ori cred,spiritual de o mie de ori cred...cati oameni n-au avut experiente incredibile d.p.d.v.spiritual si totusi au spus,AU,stai putin,RELIGIA...nu-mi da voie sa experimentez asa cevasi nu ma refer la toate religiile dragilor.io de exemplu am coborat mintea in inima si ce simti atunci,e de nedescris...dar fiti mai deschisi:*
Reply With Quote