Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul
Moshe,nu iti dau dreptate! Pentru ca am citit Noul Testament si am facut si studiul acestuia,cu destul de multe informatii suplimentare! Cum sa fie scris la sute de ani dupa moartea lui Iisus? Vorbesti prostii! Citeste-l si te vei convinge. Te asigur eu ca Iisus a desfiintat VT,si a lasat unul nou. Daca tu chiar traiesti dupa VT inseamna ca numai voi,evreii,va mantuiti nu? Noi ceilalti suntem pagani,nu va suntem aproape,aveti dreptul sa ne si omorati,sa ne faceti orice,nu? Ca doar asa spune VT! Deja am inceput sa purtam niste discutii idioate,spui niste lucruri absurde!
|
sa imi dai dreptate deoarece ca Crestin ortodox habotnic credinta ta este alta.Ce ma supara pe mine la tine este ca vi cu idei tampite(scuze),fara un pic de adevar si le desvolti in progromuri care evreii "vor face pe cresini". Intelege omule ca pe evrei nu-i intereseaza care-i credinta ta si daca esti pagan sau nu. Evreii nu te vor converti la Judaism chiar daca vei cere asta in genunchi langa Zidul Plangerii. Evreii nu omoara paganii. De unde ai scos asta? Din Mein Kampf?
Evreii nu fug dupa "mantuire" si principalul tel a lor este sa aiba un popor bun si devotat.
Iisus Hristos nu a "desfintat" VT. De unde scoti tu idiotiile astea? Doamne!
Iisus Hristos a fost evreu evlavios toata viata sa.Romanii care l`au judecat si l`au rastignit au facut asta chemandul in ras Regele Ihudeilor" si nu crestinul. Asa cel putin este scris in NT ca in VT nu este scris nici un cuvant despre El.
Numai in ultimul rand ai dreptate:"Discutile" cu tine sunt idioate.