Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
Evreii nu omoara paganii. De unde ai scos asta? Din Mein Kampf?
|
Nu,din Vechiul Testament.
Pana si Moise l-a omorat pe acel egiptean care asuprea un evreu! Pentru voi aproapele vostru este doar cel care-i din acelasi neam cu voi,adica tot evreu. Hristos a desfiintat asta!
Citat:
Iisus Hristos nu a "desfintat" VT. De unde scoti tu idiotiile astea? Doamne!
|
Le scot din Noul Testament. Dar daca tu nu l-ai citit,cum vrei sa intelegi? Uite ce scrie in Epistola catre Evrei a Sfantului Apostol Pavel (8,6-9):
"Acum însă, Arhiereul nostru a dobândit o slujire cu atât mai osebită, cu cât este și Mijlocitorul unui
testament mai bun, ca unul care este întemeiat pe mai bune făgăduințe. Căci dacă (testamentul) cel dintâi ar fi fost fără de prihană, nu s-ar mai fi căutat loc pentru al doilea; Ci Dumnezeu îi mustră și le zice: "Iată vin zile, zice Domnul, când
voi face, cu casa lui Israel și cu casa lui Iuda, testament nou,nu ca testamentul pe care l-am făcut cu părinții lor, în ziua când i-am apucat de mână ca să-i scot din pământul Egiptului; căci ei n-au rămas în testamentul Meu, de aceea și Eu i-am părăsit - zice Domnul."
Citat:
Iisus Hristos a fost evreu evlavios toata viata sa.
|
De-aia nu tinea El sambata si-i mustra pe farisei si pe carturari. De-aia a si defiintat Vechiul Testament etc.
Citat:
Romanii care l`au judecat si l`au rastignit
|
Voi L-ati rastignit! Romanii nu aveau nici un motiv s-o faca! Carturarii si fariseii vostri erau impotriva Lui!
"Când L-au văzut deci
arhiereii și
slujitorii au strigat, zicând: Răstignește-L! Răstignește-L! Zis-a lor Pilat: Luați-L voi și răstigniți-L, căci eu nu-I găsesc nici o vină.
Iudeii i-au răspuns: Noi avem lege și după legea noastră El trebuie să moară, că S-a făcut pe Sine Fiu al lui Dumnezeu." (Ioan 19.6-7)
Citat:
Asa cel putin este scris in NT ca in VT nu este scris nici un cuvant despre El.
|
Esti tu sigur? Ia mai citeste o data!
Citat:
Numai in ultimul rand ai dreptate:"Discutile" cu tine sunt idioate.
|
Imi mentin parerea!