View Single Post
Vechi 19.07.2009, 18:26:44
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de naephius Vezi mesajul
Andrei, eu cunosc, in parte, ortodoxia. Problema nu e ca n-o cunosc, ci ca n-o inteleg, in anumite aspecte. Si care sa fie cea mai buna metoda de a ma elucida, daca nu intrebandu-va pe voi, ortodocsii ? Pe cine ar trebui sa intreb, daca nu pe voi ? Nu crezi ca Hristos lucreaza prin Trupul Lui, care este Biserica ?

Nu te supara pe mine. Vreau argumente, nu vorbe de ocara, nici fuga de raspunsuri.

Cu asta nu mi-ai dovedit ca enumerarea aia de practici pe care am facut-o acolo exista inca din perioada apostolica. Cu asta n-ai facut altceva decat sa schimbi subiectul.
Pai tocmai asta ti-am spus. Ca nu intelegi ortodoxia, si nici nu iti doresti asta, ci vrei doar s-o contrazici. Oricate argumente ti-ar aduce ortodocsii, daca inima ta e impietrita, nu ai sa le accepti, ci din contra, ai sa gasesti tu "ceva". Daca vrei mai multe detalii iti recomand sa stai de vorba cu un preot, dar nu cu orice fel de preot, ci unul care stie multe, in detaliu. Desi sunt aproape 100 % sigur, ca tot degeaba. Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote