View Single Post
Vechi 19.07.2009, 21:17:32
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de moshu Vezi mesajul
1. Daca ai fi bun sa imi prezinti doar linkuri spre materialele ce infirma afirmatiile mele, fara sa mai ii bagam pe ceilalti credinciosi in tunelul timpului, ti-as multumi.
Afirmatiile tale acopera o arie mare, cred ca mai usor ti-as raspunde daca ai fi mai punctual. Nu cred ca trebuie sa raspund in seara aceasta la absolut toate neclaritatile. Si nici nu cred ca as fi eu in masura sa lamuresc lucrurile, sunt prea mic...

Citat:
2. Tipic pentru un adventist, tragi concluzi aiurea. Daca tu spui despre topicul si subtopicul respectiv, asta inseamna, in mod obligatoriu, ca trebuie sa polemizeze adventistii si ortodocsi intre ei. Eu spun despre titlul site-ului, si spun si despre ideea de baza a acestui forum: o comunitate online de ortodocsi. Daca ai intrat aici, esti binevenit (cred), dar asta nu inseamna ca prezenta ta este obligatorie, asa cum ai afirmat.
Daca faci o minima cercetare a postarilor mele, vei observa ca nu am nici o contributie pe alte subforumuri. Ma limitez doar la topicele acestea ce au legatura cu "sectili".

Citat:
3. Trebuie sa intelegi ca toti ne bazam pe interpretarea Bibliei. Logic. Voi o interpretati de 200 de ani, de la un fermier incoace. Noi de 2000 de ani, de la Iisus incoace. Sanse de probabilitate?
"Interpretarile" noastre nu ne apartin si nu sunt doar de 200 de ani. Ele apartin Duhului Sfant, Cel care a inspirat intreaga Scriptura, conform principiului Scriptura est sui ipsius interpres