pt. ori
Te rog sa ma ierti ca-mi permit ...sa fiu pe topic .Iti dau dreptate,cred ca este o carenta,dar este remediabila.
M-a impresionat povestioara ta.De f. devreme ai luat viata in piept.Ai muncit f. mult si pe mai multe directii: si munca si scoala si inventar social(locuinte,masina,familie).Cred ca ti-a fost extrem de greu . Gindindu-ma la ce spunea Hristos:,,...nimeni nu poate sluji la 2 stapini" ma gindesc ,totusi ,pe care le-ai facut mai putin bine? am vazut ca masina,casele,familia,copilul au iesit perfect. Pina acum nu am vazut decit la Napoleon asa ceva,sa faca 3 lucruri dintro data: sa stea pe cal,sa priveasca spre dreapta si sa si vorbeasca ! Inafara de aceste segalnicii totusi din mesajele tale transpira altceva : toata aceasta munca sustinuta si indelungata de una singura ti-a ciinit sufletul.Aversiunea ta,pe care tu o spui indirect,este usor de sesizat !Vezi, orice in lumea asta are un pret !Stiu ca nu-ti place ce-ti spun dar vad ca si altii au sesizat !Oricum, este de bine,cu Hristos tot raul se poate inlatura !
Sa fi iubita si binecuvintata !
|