Subiect: ajutor de ajutor
View Single Post
Vechi 26.01.2007, 20:37:29
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Draga mirela,
ma bucur mult ca am inteles situatia, dar nici nu a fost prea greu, caci ce femeie nu a trecut prin asemenea incercare. Daca barbatul nu crede, se poate tine batos si atunci femeia trebuie sa-i puna biblia in brate, dar in asa fel incat sa cread ca el a luat-o, fara ca ea sa-i spuna. Am vazut schimbari in bine dupa primele pagini de lectura. Daca el crede, exista o multitudine de argumente, care pot fi folosite, un nou limbaj comun.
Sotul meu este credincios (dar nu genul habotnic) si a citit Biblia (in spaniola, e drept). Acum trece printr-o faza mai critica, de negare a ceea ce inseamna biserica si manifestarea credintei. Am spus pe un alt topic, acum vreo cateva luni, ca locuim la New York de cca 1 an si sotul meu a fost cam dezamagit de preotul de la biserica (ortodoxa romaneasca) la care am mers cand ne-am mutat aici, i se parea ca teatrealizeaza la predica, ca evanghelistii care mai apar la TV. Nici mie nu mi-a prea placut, parea ceva cam fortat intr-adevar, dar totusi am continuat sa ma duc si nu imi pare rau. Am mai avut divergente si legat de banii pe care sa ii dam la Biserica, membria, s.a.m.d. Iar acum cand a venit preotul cu Boboteaza sotul meu s-a asezat in pat, ostentativ, pretinzand ca doarme. Nu pot spune cat de prost m-am simtit si cat am tras de el, cu vorba buna, ca nu se face asa ceva, iar preotul bineinteles ca nu a slujit nimic pana nu s-a sculat din pat. Pana la urma s-a aplanat situatia si preotul i-a vorbit foarte frumos, iar acum duminica la biserica mi-a dat binecuvantari si pentru sotul meu, chiar daca el nu vine, parintele isi aminteste si de el. Dumnezeu sa ne ajute tuturor !
Reply With Quote