Citat:
În prealabil postat de eduardd
Multumesc dragele mele, eu folosesc des busuiocul pun in ciorba, in sosuri, la pizza. Dar ceai de busuioc nu pot bea are un gust prea patrunzator. Papadia insa o folosesc (uneori) la salate. Este cam amara dar imi place.
|
Eduard, colecistul cu pietre si pereti calcifiati trebuie scos urgent prin operatie (laparoscopic, operatia si recuperarea dureaza max. 5 zile), internarea 2 max 3 zile. Daca nu scoti colecistul cu pietre, el se poate sparge, pietrele pot migra prin canalul coledoc si in ambele cazuri poti deceda. E mult mai bine sa il scoti cand vrei tu, dacat sa faci complicatii si sa nu ai de ales, caz in care recuperarea va dura mult mai mult, operatia va fi chirurgie clasica si riscurile vor fi mai mari. Pietrele la colecist nu se trateaza, nu se resorb, nu se elimina (rareori si doar daca sunt foarte mici sau daca e de fapt namol). Pentru hepatita cronica iti recomand sa iei Aloe Socotrina dilutie mica (5 sau 10) si sa consulti un medic homeopat (si acesta e tot un remediu homeopatic nu e un medicament sub forma de pastile, acestea sunt foarte bune pentru afectiuni ca hepatita; daca nu ai mai luat remedii homeopate intreaba farmacistul cum se iau).