sa sti ca eu o sa iti dau un exemplu al unei prietene ale mele. sa maritat din dragoste trecand cu vederea multe aspecte negative ale baiatului.. s au casatorit de 4 ani si acuma au un copilas minunat, dar sotul nu i si face deloc "meseria" de cap de familie!!! lucreaza pe taxi si toata ziua o pierde aiurea. el arata minunat. se imbraca, ca la revista iar ea din ce in ce mai rau arata. nu se mai gandeste la ea ci numai la copil..cand vede ca nu are ce sa ii puna pe masa. ea se chinuie sa mai coase la masina, sa mearga la unii la altii la curatenie..sau ce i se iveste sa mai scoata un ban in plus, iar pe el ...nici nu il doare capul. poveste ei mi se pare f. trista. si oricat de mult incerca sa treaca cu vederea si sa se gandeasca la Dumnezeu... uneori crede ca a uitat de ea. Pt. ca isi da seama ca nu ii poate oferi nimica copilasului , care este lumia ochilor ei. Suntem pe un site crestin si probabil doresti sfaturi care sa te faca sa il intelegi pe el mai bine. dar eu iti spun ca in viata ai nevoie de un sot care sa fie si sot si tata, capabil sa va intretina atunci cand veti avea familia intregita.Pt. ca unele aspecte- cum este cel despre care precizezi tu- te indeparteaza de sot si te indeamna la pacat Asa ca incearca neaparat sa rezolvi situatia din timp pana nu este prea tarziu
|