Cine e omul ala cult si educat si manierat la care se refera adrian010155? sper ca nu se refera la Radu Duda?
Daca ati sti putina istorie (adrian010155 si iulyaan) ati sti ca familia asta regala pe care o ridicati voi in slavi nu a facut chiar atat de multe pentru tara noastra scumpa si draga, si oricum, indiferent ce au facut, NU A FOST PE GRATIS. Daca tot ce cititi sunt ziarele si manualele de istorie de clasa a 5-a va inteleg pozitia. Nu va intrebati voi oare ce-i veni poporului roman la un moment dat sa-si "importe" un rege? si de ce tocmai pe ala? (adica pe Carol1). Eu n-am nimic cu omul, era bun profesional (neamt adevarat), da sa nu discutam subiecte de genul "duda e singurul capabil sa salveze tara asta" avand 0 informatii istorice corecte despre familia regala a romaniei si bazandu-ne pe politetea afisata a lui duda. Inainte de a fi ales si Basescu era foarte politicos.
Duda nu e in nici un caz in pozitia sa salveze Romania, si nici nu are cum. Sigur ca actuala conducere lasa mult de dorit, da replica asta cu "eu votez in turul 2 pe oricine e contracandidatul luiBase" parca am mai auzit-o si cand a candidat Vadim contra lui Ilici, si cine a castigat turul 2 stim cu totii.