View Single Post
Vechi 20.07.2009, 01:07:19
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit trist..

a iubi inseamna a ierta, a ingadui.....la tine totul se rezuma la a iesi aproape perfect, ai abs. o fac., un master, ai un job super, ai un sotz care te iubeste, care te respecta si care se simte inferior tie, nu e arivist, doar ca vrea si el mai mult, vrea sa-ti arate ca poate, si ca poate reusi, dar din cauza inferioritatii clacheaza. esti o femeie puternica, intr-adevar in spatele unui barbat puternic, este o femeie puternica, doar ca, cred eu ii cam dai peste nas cu asta, asa ca, lasa-l pe el sa fie barbat, lasa-l pe el sa ia deciziile, desi oarecum i le sugerezi tu, ajuta-l, sprijina-l, incurajeaza-l.
un sot...intretinut......deja l-ai judecat, daca era curvar, si-ti mai aducea si femei in casa, sau un sotz violent, care te batea cand avea el chef, sau un alcolist si-si aducea toti betivii in casa????????? cum era? ce ti-a spus duhovnicul?...depinde de noi, sa ne rugam....nu iti schimbi atitudinea, il pierzi...te schimbi si te rogi, cerand ajutor, redescoperi omul pe care-l iubesti.
de cele mai multe ori, nu observam ca problemele din jurul nostru sunt datorate noua, atitudinii noastre si ne asteptam de la ceilalti mult prea mult si ca ar tb sa schimbam ceva la noi.
eu zic sa te rogi bunului d-zeu, sa te lumineze si sa te intareasca, si sa-ti arate daca cumva gresesti si ce anume sa indrepti.
iti vorbesc din proprie experienta, eu cu studii sup., iar sotzul meu fara studii. intodeauna am crezut, ca ambii soti tb sa aibe acelasi nivel in ceea ce priv studiile. dupa o copilarie zbuciumata, am un sotz minunat, care ma iubeste, ma sprijina, ma respecta. desi, acum cateva luni, prietenii ma condamnau, cand am renuntzat la un job de manager, intr-o multi-nationala, pt a fi alaturi de el.
acum am lacrimi in ochi si ii multumesc bunului d-zeu, pentru sotzul meu, desi uneori eu sunt cea care face din tzantar-armasar.

Doamne ajuta !
Reply With Quote