[COLOR=darkred]Fratilor, sa nu fim lipsiti de dragoste.[/COLOR] Oare tot asa ne'am comporta daca L'am vedea pe Hristos langa noi? Din pacate, chiar daca nu Il vedem, uitam adesea de El. Sa avem dragoste unul fata de celalalt.
[COLOR=darkred]Nu conteaza de esti calugar, ori mirean[/COLOR], ambele cai sunt egale inaintea lui Dumnezeu, atata timp cat traiesti in curatie si rugaciune. Inima sa'ti fie curata si gandul numai spre cele bune. Chiar daca sunt multi calugari ce cred despre ei ca L'au prins pe Dumnezeu de picior, fata de cei casatoriti, nu trebuie sa generalizam. Inca sunt multime de calugari cu viata sfanta, cu dragoste mare fata de casatoriti si de copii. Tot asa, nu se cade nici a generaliza dezinteresul si caderile preotilor. Cunosc preoti cu viata sfanta.
Sa avem dragoste si sa cautam mereu sa mangaiem pe cel din fata noastra, fie pe strada, in casa ori pe forum.