View Single Post
Vechi 20.07.2009, 09:18:00
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Citat din Vsovi:

[COLOR=red]"...mi-e rushine ca sunt din BOR..."[/COLOR]

[COLOR=black]Gura păcătosului...adevăr grăiește...[/COLOR]
[COLOR=black]Păi chiar așa, dacă așa voiești: rușine să-ți fie![/COLOR]
de ce scotzi din context?

ca am zis asha:
"shi iata ca mi-e rushine ca ma numesc creshtin, mi-e rushine ca sunt din BOR, mi-e rushine ca sunt mirean din BOR cu astfel de lucraturi ascunse... "

"Gura păcătosului...adevăr grăiește..." aici ai dreptate!

"Păi chiar așa, dacă așa voiești: rușine să-ți fie!"
mie imi este pentru "unii", se shtiu ei mai bine, shi da, shi pentru pacatele mele, dar tzie nu tzi-e rushine sa insinuezi mereu shi sa mishtocareshti incontinuare shi te faci mereu ca ploua shi ca nu s-a intamlat nimic, defapt nu iei in considerare Adevarul pe care gura pacatosului Il graieshte... nu-i ahsa? defapt ce-tzi pasa... de adevar... bine ca e rost de grasime, sange, shi carne pentru gazeta, shi pentru slava de la huameni... ce curaj mare au unii shi ce eroi sunt, eroii veceversa... ce se bucura shi le place a lovi in nevinovatzi shi hororpsitzi... "ce fain"... "tzine-o tot asha!"... evita Adevarul shi mergi inainte spre hau... spre hau hau... eu am obosit sa incerc sa-tzi intorc poshtalionul din drumul ieshit din mintzi spre prapastie... deci drum bun, cale batuta!... e shi larga...

Dar ma rog sa te intoarca Dumnezeu ca eu n-am reushit, probabil nu te-am iubit indeajuns... deshi te-am iertat mereu... poate ma iertzi shi dumneata, ca precis ai sa zici la un moment dat ca din cauza mea...

Last edited by vsovi; 20.07.2009 at 09:20:12.