View Single Post
Vechi 20.07.2009, 09:54:35
Maximus Maximus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.07.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Cu adevarat mare ratacire e asta! Uitati-va fratilor la poze, duceti-va la moaste si vedeti-le, nu mai vorbi din izvorul necunostintei. Tehnici de conservare, conditii climaterice? Incredibil - rusii au lucrat la Lenin cu cele mai avansate tehnici dar tot putrezeste, in timp ce sunt multe moaste care au rezistat la incendii, in mod minunat!

Dar mi se pare ca cu cei necredinciosi, si in acest caz, cu osardie se indeplineste cuvantul:
"Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti"
Am vazut multe poze cu "moaste" si am vazut si de aproape.Inseamna ca privim amandoi acelesi lucru dar vedem altceva.
Mumiile egiptene si alte cadavre din catacombele din Roma parca demonstreaza ca exista f.multi "sfinti" de genul asta. :)
Despre ultima afirmatie cu Moise si proorocii asta asa e: cine nu asculta de Cuvantul vietii revelat noua prin prooroci(subliniat) nu ar crede nici daca ar invia, reiau, invia cineva din morti. Sper ca citim acelasi lucru amandoi.
Numai bine!
Reply With Quote