View Single Post
Vechi 20.07.2009, 10:49:31
Litanu Litanu is offline
Banned

Data înregistrării: 10.07.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Ai raspuns total pe langa subiect!!
Ce raspuns ai fi vrut? Pune intrebari mai exacte. Eu ti-am dat un raspuns general. Daca vrei, vin si cu detalii. Istoria cu care vrei sa te lauzi, este doar o varianta cosmetizata. Adevarul arata alt cumva. Apropo, referitor la istorie: cand a luat fiinta biserica ortodoxa romana?

Citat:
Si daca tu spui ca nu are legatura cu mantuirea mea,afla ca macar are legatura cu religia mea si Biserica ortodoxa,de care apartin! Biserica mea a fost intemeiata de Hristos,!
In biserica din vremea Domnului Iisus Hristos si a Sfintilor Sai Apostoli nu se practica inchinarea in fata icoanelor, nu se practica inchinarea la sfinti si ingeri (Sfintii Apostoli sunt contra unei astfel de inchinari), nu se practica botezul copiilor, nu exista adorarea Mariei, nu se facea semnul crucii, etc. De vreme ce afirmi ca biserica ta a fost intemeiata de Hristos, banuiesc ca faci parte dintr-o biserica unde nu se practica lucruri ca cele pe care le-am enumerat.

Cred ca faci parte dintr-o biserica unde se poate spune: "Aici este rabdarea sfintilor care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus." (Apocalipsa 14:12)

Citat:
a voastra a derivat din
A derivat din Cuvantul lui Dumnezeu. Putem discuta despre asta.

Citat:
Eu ascult invataturile si dogmele date de catre Hristos
Indrazneata afirmatie. Arata-mi care sunt dogmele lasate de Domnul Iisus Hristos si de care asculti. Ma intereseaza foarte mult raspunsul la aceasta problema.