Citat:
În prealabil postat de cristinamaria
Hatryan imi pare rau ca suferi. Eu zic ca daca fata ti-a trimis un mesaj de ziua ta inseamna ca se gandeste la tine si are sens sa speri. Eu nu cred ca, indiferent cum ai gresit, nu te poate ierta. Mai cere-ti iertare de vreo cateva ori, cred ca pana la urma va vedea cat o iubesti.
Sa stii insa ca, uneori propriile dorinte ne orbesc. Daca tu-ti doresti atat de mult sa fii cu ea (daca e asa nu inteleg de ce ai plecat din tara, poate ca ea vrea sa simta ca e pe primul plan in viata ta, inaintea castigului material sau a carierei, si atunci poate ar trebui sa faci cumva sa ii arati asta, sa faci rost de finante si sa vii inapoi - daca ea te va respinge ai pierdut doar niste bani, gandeste-te insa ce ai putea pierde daca nu ai face asta, daca ea nu te va respinge i-ai putea pierde dragostea si sa regreti toata viata; macar daca vii in tara nu vei regreta ca ai incercat inca o data sa o faci sa te ierte), e posibil sa nu vezi multe alte lucruri (nu stiu daca ea te iubeste atat de mult sau te va face sa suferi si mai mult daca veti fi impreuna, nu stiu daca va doriti amandoi aceleasi lucruri in viata etc.). Uneori, prin neindeplinirea dorintelor noastre celor mai arzatoare, Dumnezeu ne face un mare bine, pe care initial il vedem doar ca suferinta, dar mai tarziu, daca suntem norocosi, intelegem de la ce catastrofa ne-a salvat prin neindeplinirea acestor dorinte (propria experienta). Dumnezeu ne iubeste mult mai mult decat ne iubim noi pe noi insine si trebuie sa avem incredere deplina in el ca stie ce e mai bine pentru noi chiar si atunci cand noi suntem de alta parere. Roaga-te!
|
Ok,mam gandit si la ce ai scris tu... dar mai e ceva! daca plec de aici,nu ma mai pot intoarce unde sunt acum,pierd tot,casa,munca,masina... ce ma fac acolo daca ea nu ma mai vrea asa cum zice acum... am si eu totusi nevoie de o siguranta cat de mica,macar sa stiu ca mai e ceva acolo...
Si de gresit... ai dreptate,nu stiu daca am gresit atat de mult! Daia stau si ma gandesc la pasul pe care va urma sal fac,sa nu o dau mai rau in bara... sa nu fac alta greseala...
De rugat ma rog,si inca mult si din suflet... dar credema ca e mai rece pe zi ce trece,ii scriu numi raspunde,o sun si vb ca cu un amic... iese in fiecare seara la ditractii... toate astea ma dor enorm de mult... si chiar nu inteleg cum poate sa fie asa de cruda?!... e schimbata mult de tot...
Ce sai mai zic? Ce sai mai fac?... Nici nu ma ia nici nu ma lasa...