Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Repetarea inmiita a unei minciuni nu o transforma nicidecum in adevar. Cand a randuit Dumnezeu aceasta practica barbara, pagana, dezgustatoare si profanatoare a expunerii si puparii cadavrelor inaintasilor? Cand?
|
Doamne-ajuta!
1. E lipsa de respect sa spui despre credinta altuia ca este minciuna. Eu nu-mi pot permite un asemenea limbaj ofensator la adresa altor credinte.
2. Nu am afirmat nicaieri ca trebuie sa pupi moastele.
3. Daca nu reusesti sa faci minime diferente intre moaste si cadavre atunci inseamna ca nu te afli pe acest site pentru a intelege si pentru alte scopuri. Nu ma intereseaza care sunt acelea. Eu, in naivitatea mea continui sa cred ca cei care vin pe un site crestin ortodox tot vor ramane cu ceva bun: nu vor mai putea spune niciodata, nici aici, nici dincolo ca nu au stiut.
4. Dumnezeu a randuit ca sa avem moaste din foarte multe motive. Dintre ele, eu sunt convins ca unul este ca sa avem dovada de netagaduit ca modelul de mantuire lasat de Iisus Hristos este perfect accesibil si noua.
5. Repetarea a fost, si o consider in continuare, necesara pentru aceia dintre fratii si surorile mele care se impiedica in axiome.
6. Dumnezeu a randuit sa avem cunostinta de moaste in cei aproape 2000 de ani de la Invierea Domnului.
7. O sa mai folosesc copy/paste cu acel text a carui logica nu o puteti infirma pentru ca nu puteti anula in cuvinte fapte care s-au petrecut si se petrec in continuare de aproape 2000 de ani.
Cu tot dragul,
Doamne-ajuta!