View Single Post
Vechi 20.07.2009, 13:00:30
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maximus Vezi mesajul
Multumesc asemenea pentru urare.Este intr-adevar frumoasa.DAR, :) iubirea sfintilor care au trait in lumina primita de ei de la bunul Dumnezeu este una.Iar ramasitele lor pamantesti sunt cu totul altceva.Intermedierea acestora in rugaciunea catre Dumnezeu este pt.mine inacceptabila si nu o pot intelege.In consecinta nu o voi aplica.Gresesc daca nu fac asta?Imi cinstesc stramosii , inaintasii , domnitorii cu memoria lor si faptele care ii urmeaza dar rasplata lor nu este si nu va fi inaintea celor ramasi in viata.
Mai am o intrebare legata de subiect.Cand aceste moaste fac minuni...le fac ele insale sau puterea Lui Dumnezeu?
Maximus ,cu ceva timp in urma ,o persoana mi-a povestit ce i s-a intamplat.
S-a dus dupa sf.Liturghie sa se inchine la Maica Domnului cu Pruncul,icoana mare in stanga sf.Altar.
In spatele ei era coada ,cand s-a inchinat a fost cuprinsa de o caldura placuta ,mai apoi lumea i se parea buna ,simtea ca o iubire nesfarsita o cuprinde.
In timpul slujbei ,mi-a spus , avusese un gand catre Maica Domnului ,asa ,ca o cugetare ,contemplatie referitor la sfintenia ei de neatins.
Ce parere ai ?
Ce putea sa fie?
Reply With Quote