Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
In afara faptului ca ne-ai anulat o solutie, spunand ce ai spus despre Duda, care e totusi solutia mai buna decat acesta?
|
sa recunoashtem Adevarul istoric de dinainte de 47! shi nu sa facem mereu jocurile constitutziilor bazate pe minciuna, jaf, fraudare de alegeri, santaj la rege, minciuna despre razboi, furtul teritoriilor Roamniei, pactele shi intzelegerile nerespectate ale unora...
ce ar fi daca am recunoashte Adevarul shi istoria noastra shi constitutzia sa se bazeze pe aceste drepturi elementare ale noastre: dreptul la Adevar, la istorie, la religie, la ortodoxie?
e simplu dar nu se vrea, caci atunci trebuie sa recunoasca "unii" ca noi am fost a 4 tzara cu pierderi in razboi in contra nazishtilor, trebuie sa se recunoasca cum ne-au scos de la masa negocierilor shi cum ne-au impartzit tzara shi au transformat-o in "democratzie" dupa ce inainte fusese colhoz sau ce shtiu eu ce fusese...
iar noi ca fraierii credem ca aceste constitutzii romaneshti shi europene (comuniste) ne folosesc la ceva... poi sa ne autoinshelam singuri la aia ne folosesc.
Eu am sa votez cu Principele radu Duda, ca el macar se straduie sa faca ceva la varf... sper sa ma tziu de cuvant, nu promit ci doar sper... Am votat cu Basescu shi nu sunt suparat pe el... n-a greshit decat nesemnificativ... in general a fost un preshedinte foarte bun, pacat ca a cazut in capcanele pesedeului shi ale justitziei shi agenturilor vandute... banului.