pt. Ory
Eu am spus ca greselile tale de ideatie si atitudine au fost sesizate si de altii ! Ei te-au atentionat politicos dar ai ramas indirjita.Te cred ca nu ma suporti dar ma intreb : tu te mai suporti ?
Vezi lesne prin alte parti asocierea naturala dintre idei si emitentii acestora dar ...la tine nu vrei sa o vezi.Nu este obligatoriu.Nu este obligatoriu nici sa consideri (respecti)parerile altora dar procedind in felul tau aproape obligatoriu te situezi pe pozitii jenante si contradictorii cu notiunile crestine. De fiecare data revii la ce ai spus facind traduceri din romana in romana,ceea ce nu este firesc,mai potrivit cred ca ar fi sa te exprimi clar si in acord cu trairile tale, de la inceput.
Sa nu crezi ca multi ti-ar fi contrari si fatarnici afisind o falsa modestie si bunacuviinta crestina.Gresesti,te afli intro extrema de interpretare. Ce legatura exista intre realismul dus catre margini si duhul crestin ? Nici una. Vazindu-ti atitudinea constanta,de neclintit m-am gindit ca pt. tine si pt. mine si si pt. toti fratii topic-isti sa ne aducem aminte de cite vorbe alese ale marelui Cleopa :
,,... Acum oamenii sunt orbi si robi,orbiti de lumina falsa din ei,robiti de materia in care cred.Traim vremuri apocaliptice !" = Ioan Ioanolide; Intoarcerea la Hristos.
Poate ne va fi de folos noua tuturor si mai ales surorii care-si cauta rezolvarea crestineasca a problemei sale familiale!
Last edited by zaharia_2009; 20.07.2009 at 14:49:27.
|