View Single Post
Vechi 20.07.2009, 15:02:10
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Moshe,am pus ceva mai in urma un filmulet de pe youtube cu niste profetii biblice din VT. Pe fundal este o melodie... Imi poti spune te rog in ce limba e? Si daca o cunosti,poti face o mica traducere,adica sa-mi spui despre ce vorbeste? Ca sincer tare sunt curios,piesa suna bina,imi place,o am si mp3.
Si pana la urma tu esti roman sau nu?

Asta e clipul: http://www.youtube.com/watch?v=W20wYdkhDtw
poi asta e plinirea mincinoasa a proorociilor...e vrajeala caci Israel era creshtin chiar pe vremea lui Moise; pe cand statul acesta shi aparenta plinire a proorociilor shi abundentza de portocale shi rode sunt inshelarile shi vicleniile lui antichrist... care se va autoinscauna ca mare berator shi mare mesie cu participarea patriarhului pe care il va ucide dupa ce acesta il va recunoashte ca este antichrist cand antichristul ishi va da jos manushile shi ishi va face cruce caci va avea copite la unghii dar la inceput se va arata bland... va fi defapt cel in care va creshte satana ca om cu insushiri alese, plin de toate insushirile, dintr-o desfranata jidoavca, savarshind minuni mari shi dand semne mari dar toate sunt inshelaciunile satanei spre razboiul de distrugere a sufletului shi al trupului caci iadul s-a pregatit sa inghita creshtini... ortodocshi, iudei, evrei... deci nu va lasatzi ademenitzi... de fermecatoriile lui lucifer, totzi cei ce inca mai tzinetzi poruncile lui Dumnezeu shi pazitzi Cuvantul lui Dumnezeu...

Last edited by vsovi; 20.07.2009 at 15:12:54.
Reply With Quote