Citat:
În prealabil postat de ai2
In schimb aia de aud voci prin desert sunt inspirati de divinitate!
|
poi vocea nu e ceva mai demn de crezare decat citirea in praf shi pulbere de carbon 14?
sau e cineva vinovat ca aude voci, ca aude... poi cine a mai auzit ca sa fie cineva vinovat shi rau pentru ca vede, aude, simte...
defapt ce vrei sa insinuezi ca Moise era nebun? sau sfintzii? poi atunci ce sens mai are sa vorbim daca voi atzi inlocuit Divinitatea cu cititorii, oameni de shtiintza ghicitori in ale prafului de pe toba shi in ale pulberei de C14 radioactiv... poi va jucatzi cu jmegal... nu v-am zis eu?
dar fireshte ca nici in ispita dracului ce uneori nu numai ca tace in mod activ dar mai shi vorbeshte indemnandu-te la rele, deci nici in voci nu trebuie sa crezi dar nu eshti vinovat ca le auzi ci ca le crezi shi le urmezi atunci mai ales cand shtii ca te insheala shi te instiga la razvratire sau la inchinare la satana gLhulmii asteia sau te indeamna la pacatul care imi vine, imi vine mereu... ca e bine ca-mi vine...
deci de 7500 de ani a cazut Adam shi Eva... iar pana la cadere nu shtiu cat a trecut poate o zi, sau o luna... sau catziva ani, sau un timp necontorizat decat de ciclicitatea saptamanala... dar eu banuiesc ca toate cele ce au fost create in tot universul nu au varsta mai mare de 7500 shi ceva de ani... ca nu shtiu exact, dar sub 8000 de ani ca perioade de timp masurate... am impresia, ca asha ceva ne invatza Cuvantul lui Dumnezeu dat prin prooroci.