View Single Post
Vechi 20.07.2009, 21:48:27
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit @ Andrei Cozia

Eu citesc postarile Evreului si nu sunt de acord cu punctul lui de vedere, gasesc erori si slaba informare etc..

Totusi il admir pentru ceva si cred ca putem invata din atitudinea lui: EL ISI APARA CREDINTA!
Ia aminte!

Tu, in numele tolerantei esti gata sa te dezici de ceea ce ai! In cateva postari ai criticat esenta crestinismului. Noi nu urmam legea lui Moise! Invatatura lui Iisus este total diferita, iar el ne cere sa fim desavarsiti.
Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este. (Matei 5:48)

Tu acuzi crestinismul de "idealism"! Mi se pare incredibil!
Pai tu ai auzit de judecata de apoi?
Uite ce scrie in VT (aparent il apreciezi mai mult decat NT): "Pentru că zici: "N-am greșit", de aceea iată Eu cu tine mă voi judeca" Ieremia 2:35

Si nu stii de ce tinem duminica?

Andrei, tu crezi ca faci bine ca tii partea Evreului! Nu are nevoie sa-i iei apararea! Este mult peste nivelul tau! El apara in fata noastra mostenirea lui culturala (spun asa ca-mi pare a fi ateu), tu vorbesti impotriva invataturii lui Hristos pentru a te ridica pe tine in ochii tai!
Adevar spune Biblia: "Luați seama la ce auziți: Cu ce măsură măsurați, vi se va măsura; iar vouă celor ce ascultați, vi se va da și vă va prisosi. Căci celui ce are i se va da; dar de la cel ce nu are, și ce are i se va lua." (Marcu 4:24-25)

(tu dai de bunavoie ceea ce ai, pentru nimic!)
Reply With Quote