View Single Post
Vechi 20.07.2009, 23:27:00
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
:))) si ai scris si cu litere ingrosate....
Te asigur ca cine reuseste PRIN ORICE METODE sa vindece schizofrenia si mai ales AUTISMUL de care sufera cumplit tot mai multi copii impreuna cu familiile lor, primeste imediat premiul NOBEL
Sa ne abtinem sa emitem presupuneri care atrag multi parinti disperati si-i fac sa-i intretina pe multi sarlatani
E bine ca mi-ai atras atentia ca sa specific totusi ca nici eu nici cineva din familia mea nu s-a vindecat de autism sau schizofrenie, nu de alta, dar nici nu suntem bolnavi, nu cunosc personal un copil vindecat de autism, de fapt nu cunosc personal niciun copil bolnav de autism. Am citit cred ca pe net despre evolutia foarte buna a unor copii la noi in tara. Mi-a explicat dr. homeopata cum functioneaza vindecarea in cazul schizofreniei...

Valeriu Popa (un terapeut naturist, nu homeopat, care vindeca prin regimuri foarte severe) a vindecat schizofrenia (am citit povestea unui tip care facuse si tratamente cu socuri electrice)... dar, in ciuda evidentelor, doctorii au spus ca aceasta boala nu se poate vindeca, deci au notat doar o remisiune temporara... Faptul ca omul respectiv nu a mai avut nici o recadere cat de mica nu a contat...

Nu va fi niciodata recunoscut un tratement ieftin!!!!!!!

Andreicozia, tu de ce consideri ca pentru cazul prezentat in topicul de fata nu este recomandata homeopatia?!?
Reply With Quote