View Single Post
Vechi 21.07.2009, 00:09:17
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Tu vorbesti? Tu prin comportamentul tau de mahala nici pe departe nu intelegi ce este transmis prin citatul de mai sus ca sa nu vorbim de faptul ca nu pui in practica nici la nivelul gindurilor modelul de vietuire crestin.
Ai facut de un an doi un salt repezit, disperat de la yoga si "naturovindecari de tot felul"(de care singura ai recunoscut ca le-ai facut si continui sa citesti) spre invatatura bisericii deoarece treci printr-o criza de familie, pentru care sincer imi pare rau. Trecerea la ortodoxie practicanta ,este intradevar solutia problemelor prin care treci ,insa acest drum trebuie parcurs cu calm si intelepciune (SI IN TIMP) nu utilitarist, stii tu,... assana #42 barat, combinata cu resiratia burtii duce la vindecarea durerilor de la calciul sting.

Crestinismul nu functioneaza prin acte disperate, de rugaciuni cu nemiluita repezite pe ultima suta de metri ca vai pierd trenul.
Ce iti scapa este faptul ca procedind asa tot adormita ramii
Crestinismul nu are scurtaturi
Nici comportamentul meu de mahala, nici nivelul meu de progres duhovnicesc, nimic din ce am facut eu vreodata nu anuleaza valoarea de adevar a spuselor mele.
Si o repet:
Iti vinzi credinta ortodoxa (pe care nu o cunosti) pentru a creste in ochii tai (ca persoana iubitoare, toleranta, inteleapta ..etc.).
(Evreul nu a facut asta.. el are anumite.. PRINCIPII )
Reply With Quote