View Single Post
Vechi 21.07.2009, 00:32:21
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit pt. Ory

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Inainte, poate ca barbatul era mai intelept, astazi parca nu te mai bazezi pe el...face imprumuturi fara sa si le poata asuma, apoi se sinucide, ca cica s-a saturat de datorii...fara sa-i pese deloc de familie. Apoi, barbatul sta mai mult prin carciume (cel putin in jurul meu ), fumeaza si ultimii bani de paine, zbiara si altoiesc propriile odrasle din motive banale ( ca nu le suporta "joaca " ). Cat despre educatie...ce este aia ? Apropos !, dom'le pacuraru, mata n-ai facut gramatica, sau leteratura ceva ( vorba lui mama ), sau nu esti roman ? (sau romanca, nu stiu )
Astazi barbatul cauta bani la femei, sau platesc masa la restaurant nemteste .
Si femeia a luat-o pe alta cale, nu mai vrea sa fie supusa, vrea sa fie independenta , dar si, decat dependenta de un alcoolic ! ! !, femeia nu mai face copii ca este greu sa-i cresti, sa-i nasti, sau ca-ti modifica corpul . Femeia nu mai are demnitate de femeie, sa se pazeasca de toate pacatele trupesti, asa cum facea odinioara spre cinstea sa. Apoi, femeia a luptat sa-si capete drepturi, dar, intotdeauna odata cu drepturile apar si obligatiile, asa ca, oricum am da-o tot avem a lupta cu viata...fie ca suntem barbati sau femei.
In ziua de astazi, nu mai conteaza cine este barbatul sau femeia, trebuie sa-si creeze o relatie solida si echilibrata unind eforturile si atu-urile amandorura, banii si posibilitatile, principiile si experientele....SI IUBIREA.( uitasem de ea saraca, probabil tot dintr-un spirit contemporan )
Esti tu mai caustica de felul tau si cu tendinte centrifuge(te rog sa ma ierti dar mie asa imi pari !)dar de data asta mai facut sa zimbesc, te felicit !
Din punct de vedere social(lumesc)ai mare dreptate,dar al laturii duhovnicesti...cum ramine ?
Cu tot sufletul o spun: de data asta ai zis realist !
Sa fi iubita si sa ai pace in suflet !

Last edited by zaharia_2009; 21.07.2009 at 00:50:51.
Reply With Quote