View Single Post
Vechi 21.07.2009, 00:55:24
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Sunt convinsa ca e o minciuna, da indiferent daca e, sa zica Maria Sa din ce-si finanteaza campania. Din salariul lui de actor pe care l-a pus cu grija la CEC cativa ani la rand? Cunoasteti ceva din biografia acestui candidat? Inainte sa decideti sa-l votati penca va place de el la TV ce-ar fi sa va informati? eu nu zic ca e mai rau ca altii, da in nici un caz mai bun. am sa caut cateva articole sa va dau sa cititi. Evident, nu credeti tot ce se scrie in presa, dar daca faceti o alegere faceti-o informati, nu naivi. Votati-l daca vreti, da votati-l stiind pe cine alegeti. Asa l-a votat lumea si pe Basescu (isi mai aduce lumea aminte cu ce scor a castigat acesta???) si dupa 1 an a inceput toata lumea sa zica ca daca stiam ca e asa..... Ce-ar fi sa invatam din experienta asta cu basescu si sa ne informam mai bine de data asta? eu nu sustin nici un candidat, e evident ca e o alegere intre 4 rele si o alege fiecare pe cea pecare o considera mai mica, tot ce pot spune este ca eu voi merge cu siguranta la vot, pentru ca consider ca e datoria mea. Nu stiu cu cine voi vota, dar sigur pana atunci voi incerca sa ma informez cat mai bine.

Uite aici niste informatii, cititi toate postarile de la 1 iunie pana in prezent.

www.apahideanu.ro

Va mai dau si altele, ca nici eu nu ma informez dintr-o singura sursa, da acum nu le am la indemana. pana le cititi pe astea mai caut.