Re: revin cu vesti
Dragi mei prieteni!
De cateva zile am aflat noutati nu prea imbucuratoare despre starea sanatatii lui Remus. Initial, cand m-am intors din pelerinajul din Grecia si i-am dus mamei lui Remus, ulei sfintit de la Sf.Ioan Rusul si nu numai, aghiasma, anafura, iconite, am aflat ca Remus era bine, mergea pe picioarele lui la programul de recuperare. Vroiam sa-i fac o vizita dar problemele de zi cu zi nu mi-au permis. Am fost din nou plecata vreo 9 zile la mare si cand m-am intors am aflat ca Remus a suferit o noua interventie chirurgicala. A facut pietre la fiere si rinichi, zilele astea a afost operat momentan doar de fiere. Starea sanatatii lui Remus nu e grozava. Nu stim cand va mai putea suporta o noua interventie, la rinichi. Mama este la capatul puterilor, fiind singura. Tatal e la Lugoj si nu se mai intereseaza de copil, are problemele lui.
Va rog din suflet, mai pomeniti-l pe Remus la slujbele Sf.Maslu si in rugaciunile voastre. Mult, mult de tot au contat toate rugaciunile voastre, ale noastre la un loc. M-as fi bucurat sa va pot spune doar lucruri imbucuratoare, dar se pare ca nu am nici o sansa, momentan, sper!!!
Voi reveni cu vesti, indata ce voi afla noutati. Bunul Dumnezeu sa va pazeasca de rele, sa va dea sanatate, ganduri bune si putere in rugaciune!
Va imbratisez pe toti cu mult drag, cu deosebita stima, icamilin