View Single Post
Vechi 21.07.2009, 09:32:49
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
Te rog recomanda-mi-l si mie pe acest preot nevoitor si simplu (eu n-am avut inca parte de un astfel de duhovnic, singurul duhovnic cu care am avut o comunicare reala a fost parintele Ioan de la Recea, si pe dansul il vedeam rar ca era departe, dar de cand a murit nu am mai avut asa o comunicare buna cu un duhovnic). Cred ca nu m-am rugat suficient pentru asta. mai incerc.
[COLOR=darkred]Parintele fuge maxim de ucenici.[/COLOR] Refuza categoric orice incercare. Doar rugaciunile nu le refuza niciodata, ci le tine neincetat pentru orice om aflat in nevoie. Si pe mine m'a refuzat bine, chiar daca prietena mea se spovedea la el de vreo 6ani. Insa cand mi se pune pata pe ceva, nu imi mai trece.

Daca va fi de la Domnul, il vei gasi pe parintele meu, chiar fara sa iti dai seama.

Reply With Quote